"KAD SE NE POSTIGNE GOL OVAKO SE ZAVRŠI!" Stolica: Ne može sav teret da padne na Rikarda

Novosti online

23. 07. 2022. u 23:17

PARTIZAN je još jednom remizirao u Mocart Bet Superligi Srbije. Crno-beli su odigrali utakmicu bez golova protiv TSC-a na svom terenu, a utiske posle meča 3. kola izneo je trener kluba iz Humske Ilija Stolica.

КАД СЕ НЕ ПОСТИГНЕ ГОЛ ОВАКО СЕ ЗАВРШИ! Столица: Не може сав терет да падне на Рикарда

FOTO: M. Vukadinović

Bio je mladi stručnjak zadovoljan igrom u polju, ali istakao je da je nedostajao samo gol.

- Falio nam je gol. Jasno da nismo bili dovoljno efikasni. Mislim da smo odigrali daleko bolje nego u Nišu, ali šta da vam kažem, kad se ne postigne gol ovako se završi - rekao je Stolica.

Potom se osvrnuo na Rikarda Gomeša koji je u prva tri kola postigao dva pogotka i to oba sa bele tačke, a vidljivo je da slabo ulazi u šanse.

- Ne može da padne teret na jednog igrača. On je dobro čuvan, svi znaju njegove kvalitete i logično da moraju ostali fudbaleri da mu pomognu.

Rikardo Gomeš/FOTO: M. Vukadinović

Za kraj je poručio da timu treba još neki period da prođe da bi lako dobijao mečeve.

- Mislim da je potrebno još malo vremena. Kod nas se traže instant rešenja, novi trener, novi igrači. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom, šteta za rezultat, ali moramo dalje - zaključio je trener Partizana.

Podsetimo, Partizan posle tri kola ima pet bodova i zaostaje jedan za Crvenom zvezdom koja sutra od 21 sat gostuje Mladosti u Lučanima.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić