DIRLJIVA PORUKA FUDBALERA DORTMUNDA IZ BOLNICE: Sebastijen Ale je već završio prvu fazu lečenja, oglasio se preko društvenih mreža (FOTO)

Novosti online

22. 07. 2022. u 13:08

VEST da je napadač Borusije Dortmund Sebastijen Ale teško bolestan šokirala je fudbalske fanove širom sveta, a oglasio se i kapiten orlova Dušan Tadić koji je s njim igrao u Ajaksu. Reprezentativac Obale Slonovače se oglasio odmah po prijemu u bolnicu, a sada je već završena prva faza lečenja, posle koje se opet oglasio.

ДИРЉИВА ПОРУКА ФУДБАЛЕРА ДОРТМУНДА ИЗ БОЛНИЦЕ: Себастијен Але је већ завршио прву фазу лечења, огласио се преко друштвених мрежа (ФОТО)

FOTO: EPA

- Dobro veče svima. Hteo sam da vas obavestim da je prvi korak gotov. Hvala svima u klubu, kao i medicinskom timu koji je bio izuzetan prema meni. Veliko hvala svim bolničkim negovateljima na podršci i ljubaznosti - napisao je bivši igrač Ajaksa i Vest hema uz fotografiju iz bolničkog kreveta.

- Želim vam još jednom od srca zahvaliti na svim divnim primljenim porukama. Jako me dirnulo kad sam vidio ove prekrasne reakcije te se čak osećam da ih ni ne zaslužujem toliko. Ali znam da će zahvaljujući vama to biti samo još jedna prepreka na putu. Vidimo se uskoro na terenu gde ćemo slaviti naše sledeće pobede - zaključio je mladi Afrikanac. 

Podsetimo, Ale je pre tri dana napustio kamp Borusije u Švajcarskoj i vratio se u Nemačku. 

Među prvima mu je reči podrške uputio Dušan Tadić koji je s njim delio svlačionicu u Ajaksu.

- Brate, užasnut sam vestima o tvom zdravlju. Uvek si pozitivan i tako jak, siguran sam da ćeš biti dobro. Nikad ne odustaj! Želim ti svu sreću i mislim na tebe u ovom izazovnom trenutku - napisao je Tadić na svom "Tviter" nalogu.



Ale je ovog leta stigao u Dortmund iz Ajaksa za obeštećenje od 35 miliona evra kao zamena za Erlinga Holanda, novog fudbalera Mančester sitija.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili