TREBA DA BUDEMO ZADOVOLJNI DŽajić komentarisao žreb: Kako je moglo, dobro je

Novosti online

18. 07. 2022. u 15:46

RIVAL Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija Lige šampiona biće bolji iz dvomeča Pjunik - Didelanž, a legendarni fudbaler i funkcioner Crvene zvezde Dragan Džajić komentarisao je protivnika crveno-belih.

ТРЕБА ДА БУДЕМО ЗАДОВОЉНИ Џајић коментарисао жреб: Како је могло, добро је

Foto: Arhiva Novosti

On je u društvu Vladimira Petrovića i čelnika kluba pratio žrebanje, a nakon toga nije krio zadovoljstvo.

 - Treba da budemo zadvoljoni kada se uzme u obzir koga smo sve mogli da izvučemo na žrebu, i nadam se da je i trener Stanković zadovoljan, da je i on to želeo. Iz svog iskustva mogu da kažem "prvo skoči, pa reci hop", ali dolaze dve utakmice u kojoj imamo dobru šansu da prođemo dalje i nadam se da ćemo je iskoristiti. Tu sam uvek da pružim podršku i da podelim neko iskustvo, ali što se saveta za igrače tiče tu je trener koji to radi veoma dobro. Za sada sve protiče po planu, dve pobede na startu sezone, dobro igramo i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Nama je veoma važno i to kako igramo u prvenstvu, a ekipa iz meča u meč pokazuje da je u sve boljoj formi. Odlično smo počeli i treba tako i da nastavimo - rekao je Džajić.

U prve dve utakmice, navijači su još jednom doazali da su 12. igrač, a veruje treća Zvezdina zvezda da će tako biti i u Evropi.

- Navijači uvek daju vetar u leđa, imali smo priliku i sad u to da se uverimo. Letnje je vreme, dugo se u Srbiji nije igralo u julu, a opet su došli u velikom broju. Svi smo zadovoljni podrškom i nema sumnje da će tako biti i u budućnosti. To je ono što krasi Zvezdu, navijači koji su uvek tu - podvukao je Džajić.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna