PIŽON NAKON ŽREBA: Ne treba da hvalimo, nego da nastavimo da igramo

Novosti online

18. 07. 2022. u 15:40

ČETVRTA Zvezdina zvezda - Vladimir Petrović Pižon komentarisao je žreb za Ligu šampiona.

ПИЖОН НАКОН ЖРЕБА: Не треба да хвалимо, него да наставимо да играмо

FOTO: FK Crvena zvezda

Pižon blisko sarađuje sa Stankovićem kao neko ko je uključen u rad stručnog štaba i posebno je uključen u rad sa mladim igračima. Prokomentarisao je žreb.

 - Potencijalni protivnici su korektni, možemo sa obe ekipe da igramo, ali ne smemo da se opustimo, jer svaki rival može da napravi problem, ako se olako shvati. Žreb je doneo ono što smo priželjkivali, jer je svakako moglo i gore. Pozitivna stvar je da je kod nas prvenstvo počelo i da igrači ulaze u formu, što se videlo i posle prve dve utakmice. U dve utakmice smo postigli devet golova i to je dobro, ali ne treba previše da hvalimo, već da nastavimo da igramo. Posle četiri utakmice, doći će i ta peta, prva evropska, i siguran sam da ćemo biti još spremniji. Samo je izuzetno bitno da nikog ne potcenimo - počeo je Pižon.

Govorio je i o poseti na prvenstvenim mečevima.

- Na svakoj utakmici imamo vetar u leđa od strane publike. Lepo je što je toliko ljudi bilo na stadionu u prve dve utakmice i nadam se da će tako i da se nastavi. Pravimo dobar tim i bićemo još bolji u nastavku sezone - podvukao je Pižon.

BONUS VIDEO: Pavkov krvave glave napustio teren 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)