RONALDO NAVUKAO NOVE PROBLEME MANČESTERU: Sada i sponzori vrše pritisak na palog giganta

Novosti online

11. 07. 2022. u 12:21

KAKO se nova sezona Premijer lige bliži početku, tako po dobrom starom običaju kreće da raste medijski pritisak na palog giganta engleskog fudbala.

РОНАЛДО НАВУКАО НОВЕ ПРОБЛЕМЕ МАНЧЕСТЕРУ: Сада и спонзори врше притисак на палог гиганта

Foto: EPA-EFE/JOSE COELHO

Naime, posle mnogo prašine koju je podigla saga oko ostanka Kristijana Ronalda u redovima "crvenih đavola", oglasili su se i glavni sponzori Mančester junajteda.

Oni su poslali jasnu poroku porodici Glejzer koja upravlja timom, da ne žele da legendarni Portugalac napusti klub sa "Old traforda", prenose britanski mediji.

"Dejli star" navodi da se sponzorima ne sviđa ideja da marketinški ubedljivo najisplativiji fudbaler napusti klub i da je Mančester junajted pod velikim pritiskom da zadrži zvezdu tima.

Portugalski fudbaler se nije pojavio na pripremama za novu sezonu, a navodno iz porodičnih razloga nije otputovao sa timom na predsezonske pripreme u Aziju.

FOTO: Tanjug/AP

Ronaldo je razočaran neaktivnošću Mančester junajteda u prelaznom roku, a voleo bi da naredne sezone igra u Ligi šampiona.

"Dejli star" podseća da su sponzori, čija se imena ne navode, pomogli u finansiranju njegove plate, koja iznosi približno 500.000 funti nedeljno.

Ronaldo je prošle godine stigao u klub sa "Old traforda", a ima ugovor sa trenutnim poslodavcem koji važi do juna naredne godine, ipak, deluje da će pre toga roka napustiti slavni tim.

Pojedini britanski mediji navode da su čelnici premijerligaša ljuti na portugalskog fudbalera, pošto je iz klupske kase podigao šestocifreni bonus, koji mu po ugovoru pripada, pre nego što je, navodno, saopštio da želi da promeni sredinu.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima