SVI NA STADION: "Delije" pod velom noći" obasjale "Marakanu" i najavile istorijsku sezonu (VIDEO)

Novosti online

05. 07. 2022. u 22:20

NAJVATRENIJE pristalice šampiona Srbije po ko zna koji put su organizovale navijačku akciju, u cilju buđenja svesti o važnosti dolazaka na stadion "Rajko Mitić".

СВИ НА СТАДИОН: Делије под велом ноћи обасјале Маракану и најавиле историјску сезону (ВИДЕО)

Foto: Novosti arhiva/M. V.

Fudbalere Crvena zvezde očekuje povratak domaćim obavezama, pa će na otvaranju nove sezone nacionalnog šampionata odmeriti snage protiv Radničkog iz Niša.

Strastveni navijači beogradskog kluba potrudili su se da animiraju što više pristalica da dođu na "Marakanu".

"Delije" su najpre izdale saopštenje u nadi da će u njihovom sportskom "hramu" biti bar 25 hiljada ljudi. Takođe navele su da je ovo najvažnija sezona u istoriji domaćeg prvenstva, sa svešću da ove godine šampion ide direktno u grupnu gazu najelitnijeg fudbalskog takmičenja Evrope. 

Sada su tokom noći najvatreniji navijači Zvezde imali novu akciju, pa su tako bakljama napravili strelice kojima su obasjali severnu tribinu, a sve to ovekovečeno je impresivnim kadrovima, snimnjenim dronom iz vazduha.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u nedelju od 20 časova, a direktan tekstualni prenos sa najvećeg stadiona u zemlji možete pratiti na portalu "Novosti".

Podsetimo, Crveno-beli su do sada vezali pet uzastopnih titula šampiona Srbije, dok su u Evropi, zajedno sa Partizanom, krčili put tome da se povećava koeficijent Srbije, kako bi naša zemlja imala jedan tim direktno u Ligi šampiona.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna