NIŠTA OD INTERA: Paulo Dibala prelomio, odlazi na Ostrvo

Tanjug

04. 07. 2022. u 14:04

Fudbalski klub Mančester junajted mogao bi da potpiše ugovor sa argentinskim napadačem Paulom Dibalom, prenose britanski mediji.

НИШТА ОД ИНТЕРА: Пауло Дибала преломио, одлази на Острво

FOTO: Tanjug

"Skaj sport" navodi da se novi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag našao u velikom problemu, pošto je najbolji fudbaler kluba sa "Old traforda" Kristijano Ronaldo najavio da će da napusti Mančester junajted. Ronaldo je poručio Ten Hagu da se neće pojaviti na početku priprema za novu sezonu zbog porodičnih obaveza.

Britanski mediji podsećaju da je Portugalac odlučio da napusti Mančester junajted posle samo godinu dana zbog, kako tvrdi, loše transfer politike i manjka ambicija kluba sa "Old traforda" da se bori za trofeje u svim takmičenjima.

Argentinski fudbaler je poslednjih sedam godina igrao za Juventus, a na 293 meča postigao je 115 golova i imao je 45 asistencija. On je sa torinskim klubom osvojio 12 trofeja.

Čelnici engleskog kluba su kontaktirali sa Dibalinim menadžerima. On bi mogao u Junajted da stigne bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa "starom damom" iz Torina.

Argentinski napadač je bio na pragu prelaska u Inter, ali dve strane nisu mogle da se dogovore oko Dibaline godišnje zarade.

Britanski mediji tvrde da Ten Hag želi da ubedi Dibalu da pređe u engleski klub, ali Argentinac ima ponude i Arsenala, Totenhema, Napolija i Intera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)