SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Dušanu Vlahoviću konkurencija postaje najskuplji fudbaler sveta?

Novosti online

22. 06. 2022. u 14:19

FUDBALSKI klub Juventus kreće u transfer lov na napadača Pari Sen Žermena Nejmara, prema brojnim izveštajima širom "čizme".

СЕНЗАЦИОНАЛАН ТРАНСФЕР НА ПОМОЛУ: Душану Влаховићу конкуренција постаје најскупљи фудбалер света?

FOTO: Instagram/Juventus

Brazilski reprezentativac je u Ligi 1 od 2017. godine, kada je iz Barselone prešao u prestonicu Francuske, za rekordnu sumu od 222 miliona evra.

Međutim, postoje jaki argumenti koji govore u prilog tome da klub razmišlja da mu dozvoli da ode, nakon novog ugovora koji je potpisao Kilijan Mbape.

Tanjug (Nejmar - PSŽ)

Torinska "stara dama" spremna je da "razbije kasu" nakon zahteva trenera Masimilijana Alegrija da poveća ukupni kvalitet tima.

Kao i kod svakog Nejmarovog "udvarača", glavna prepreka će biti izjednačenje plate, koja iznosi nestvarnih 43 miliona evra na godišnjem nivou. Juve takođe cilja na slobodne igrače Pola Pogbu i Anhela di Mariju, fudbalere bogatog evropskog iskustva i renomea. 

Sada je moguće da srpski napadač Dušan Vlahović dobije konkurenciju, ili pak savršenog partnera, sa kojim bi predvodio napad italijanskog kluba, a Juventus kompletira transfer još jednog zvučnog imena, koje je obeležilo minule godine u magičnoj igri na travnatim površinama. 

Jedna od najvećih kritika Nejmara u Francuskoj je njegov neuspeh da pomogne klubu da bude ozbiljan takmac na evropskoj sceni, pošto je samo jednom stigao do finala Lige šampiona tokom pet sezona. 

Prethodne godine Brazilac je upisao 28 nastupa u dresu prvaka Francuske, mrežu je tresao 13 puta i osam puta asistirao saigračima za gol. 

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri