CELA SRBIJA ĆE GLEDATI ORLOVE: Dve televizije prenose utakmicu Švedska - Srbija

O. M.

08. 06. 2022. u 19:06

ZAHUKTAVA se takmičenje u Ligi nacija u kome smo već stigli do trećeg kola, a Srbija će svoj meč ove runde odigrati na gostovanju Švedskoj. posle neočekivanog poraza od Norveške na startu, orlovi su se trgnuli u meču drugog kola protiv Slovenije i vratili se u igru za prvo mesto u grupi koje donosi tri vađne stvari.

ЦЕЛА СРБИЈА ЋЕ ГЛЕДАТИ ОРЛОВЕ: Две телевизије преносе утакмицу Шведска - Србија

FOTO: AP/Darko Vojinovic

Duel trećeg kola četvrte grupe Lige B nacija igra se u večernjem termin od 20 časova i 45 minuta na stadionu Frends arena.

Navijače orlova obradovaće podatak da je prenos obezbeđen na dve televizije i da će cela Srbija moći da gleda utakmicu svojih ljubimaca.

Duel Švedske i Srbije prenosiće Radio Televizija Srbije na prvom programu, kao i TV Arena sport na svom Premium 1 kanalu.

Takođe, portal "Novosti" će za svoje čitaoce kao i uvek obezbediti tekstualni prenos uživo najzanimljivijih dešavanja iz Stokholma.

U isto vreme kada i duel Švedske i Srbije, na stadionu Uleval u Oslu Norveška dočekuje Sloveniju.

U slučaju kiksa Norvežana, Srbija bi se pobedom bodovno izjednačila na čelu tabele s njima.

Podsećamo, prvo mesto u grupi donosi nekoliko pogodnosti: mesto u prvom šeširu na žrebu za kvalifikacije za sledeći EURO, garantovano mesto u baražu ukoliko ne ostvarimo direktan plasman kroz iste te kvalifikacije i naravno plasman u A Ligu nacija u četvrtoj sezoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)