MADRID NA NOGAMA: Luka Modrić doneo odluku o nastavku karijere

Novosti online

07. 06. 2022. u 20:28

HRVATSKI fudbalski reprezentativac Luka Modrić produžiće u sredu ugovor sa madridskim Realom do juna 2023. godine, prenose španski mediji.

МАДРИД НА НОГАМА: Лука Модрић донео одлуку о наставку каријере

Foto AP

Modrić (36) ima ugovor sa Realom do 30. juna ove godine. On će u sredu doputovati avionom u Madrid kako bi potpisao novi ugovor sa aktuelnim evropskim šampionom.


Španski sportski listovi "Marka" i "As" tvrde da će se hrvatski fudbaler po potpisivanju ugovora vratiti u domovinu, jer će nastaviti sa pripremama za meč Lige nacija sa Danskom. Španski mediji navode da će Real u sredu ili u četvrtak zvanično objaviti da je ugovor sa Modrićem produžen.

- Modrić je uvek želeo da nastavi da igra za Real, jer je to klub njegovog života. Nikada to nije krio. On će najmanje još jednu sezonu da igra u Madridu, rekao je izvor blizak klubu za "As".

Modrić je član Reala od 2012. godine, a sa "kraljevskim klubom" osvojio je čak 20 trofeja. Pet puta je osvojio Ligu šampiona, a tri puta je bio prvak Španije.

BONUS VIDEO: Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu

 

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)