LEGENDA PARTIZANA DOVODI BIVŠEG ZVEZDINOG IGRAČA: Saša Ilić već pazari po Srbiji (VIDEO)

Novosti online

07. 06. 2022. u 18:17 >> 18:22

PRED početak priprema za narednu sezonu, Spartak iz Subotice je završio transfer koji će u velikoj meri napuniti kasu i doneti dugoročnu finansijsku stabilnost klubu.

ЛЕГЕНДА ПАРТИЗАНА ДОВОДИ БИВШЕГ ЗВЕЗДИНОГ ИГРАЧА: Саша Илић већ пазари по Србији (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

Naime, njima će na ime obeštećenja biti uplaćeno pola miliona evra, a Lazar Tufegdžić napustiće najseverniju kotu fudbalske Srbije i pojačati redove CSKA iz Sofije, na čijoj klupi od nedavno sedi Saša Ilić.

U tek završenoj takmičarskoj godini, za Spartak je upisao 31 utakmicu i osam puta bio strelac. Ukupno je 110 puta oblačio dres Subotičana i 33 puta tresao mrežu protivnika. 

Rođen u Valjevu 1997. a izdanak je Zvezdine škole fudbala. Seniorski staž, pored Spartak Ždrepčeve krvi i Sinđelića, upotpunio je u OFK Beogradu i Bežaniji.

Važio je za jednog od najkvalitetnijih igrača van redova večitih u najjačem srpskom rangu, a sada će pokušati da se probije i na inostranoj sceni. 

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!