DOŠAO "ZA DŽ" U ZVEZDU, IDE ZA MILIONE: Na "Marakanu" stigla basnoslovna ponuda za golgetera

Novosti online

02. 06. 2022. u 18:38 >> 09:05

FUDBALSKI klub Crvena zvezda nakon osvajanja duple krune spreman je da ovog leta osvaja evropske horizonte. U pohod na vrh "starog kontinenta" generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić najavio je da će krenuti sa nekim zvučnim transfer metama. Ipak pre toga jedno ime moglo bi da krene u suprotnom smeru i napusti redove srpskog velikana.

ДОШАО ЗА Џ У ЗВЕЗДУ, ИДЕ ЗА МИЛИОНЕ: На Маракану стигла баснословна понуда за голгетера

M. Vukadinović

Kako prenosi "Mocart sport" na adresu tima iz Ljutice Bogdana stigla je transfer ponuda jednog kluba koji igra u MLS ligi. 

Kako je navedeno američki klub spreman je da izdvoji tri miliona evra za usluge golgetera koji je zimus stigao u prestonicu Srbije, Ohija.

Navod da je Zvezdi stigla ponuda potvrdio je i Zvezdan Terzić, ipak biće ovo krupna odluka za upravu Zvezde, obzirom na neka impresivna izdanja koja je napadač prikazao, kao i istančani njuh za gol i kretnju od lopte. 

Ohi je takođe bio najbolji strelac norveškog šampionata, pre selidbe na "Marakanu", što dodatno utiče na reputaciju igrača koga je srpski klub doveo bez obeštećenja. 

Biće ovo prilika da Zvezda profitira, ali taj korak sa sobom bi mogao da ponese i ogroman rizik. Teret na plećima potencijalno nove akvizicije bio bi ogroman u slučaju Ohijevog odlaska.

Norvežanin je u crveno-belom dresu postigao 11 golova na 22 nastupa, uz nezaobilazan pogodak u večitom derbiju. 

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a