MARSELOV MALI JE "ZVERKA": Frizura na tatu, stas i umeće Erlinga Holanda (VIDEO)

Novosti online

31. 05. 2022. u 17:44 >> 20:45

REAL Madrid nedavno je osvojio Ligu šampiona, pošto je u Parizu pobedio Liverpul rezltatom 1:0. Marselo je najtrofejni fudbaler u istoriji "los blankosa", a još ranije je najavio da će na kraju ove sezone da napusti madridski klub. Ipak deluje da će "Santjago Bernabeu" i posle Marsela gledati Marsela.

МАРСЕЛОВ МАЛИ ЈЕ ЗВЕРКА: Фризура на тату, стас и умеће Ерлинга Холанда (ВИДЕО)

Foto: AP

Internetom kruže snimci supertalentovanog sina legende kraljevskog kluba. Marselo mlađi neodoljivo stilom igre i stasom podseća na novu akviziciju Mančester sitija, Erlinga Halanda. Fudbalski stručnjaci najavljuju da bi ovaj momak koji nastupa na poziciji napadača mogao da obeleži naredne decenije u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. 

Odlučnost, profesionalizam, nestvarni fizički atributi, predatorska kretnja od lopte i osećaj za gol samo su neke od karakteristika koje krase mladog igrača. 

Breme slavnih roditelja često je bilo preteško za nejaka pleća njihove dece, ali bi najstariji sin Marsela- Enco, mogao da izađe iz senke oca i nasloni se na nasleđe brazilskog beka. 

Enco igra za mlađe kategorije Real Madrida i nosi broj 12. 

Marselo je sa madridskim klubom osvojio 25 trofeja. On je u Real stigao u januaru 2007. iz Fluminensea, a u dresu "kraljevskog kluba" odigrao je 546 utakmica i postigao je 38 golova.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)