USLED SUMNJIVIH AKTIVNOSTI IZGUBILI SMO TITULU: Partizan zahvalio Stanojeviću

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 05. 2022. u 17:02 >> 17:04

FUDBALSKI klub Partizan oglasio se saopštenjem za javnost u kome zahvaljuju doskorašnjem treneru Aleksandru Stanojeviću na svemu što je učinio tokom svog dvogodišnjeg mandata u Humskoj.

УСЛЕД СУМЊИВИХ АКТИВНОСТИ ИЗГУБИЛИ СМО ТИТУЛУ: Партизан захвалио Станојевићу

FOTO: FK Partizan/ Sandić foto

Nakon finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana Aleksandar Stanojević obavestio je čelnike crno-belih da napušta klub.

Iz Humske su se odlazećem treneru zahvalili na svemu što je za klub učinio tokom mandata na klupi.

- FK Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige Konferencija.

Dotakli su se u Humskoj i regularnosti u domaćem prvenstvu.

- Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30.kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FK Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku.

Usledio je osvrt na narednu sezonu.

- Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri.Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FK Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao.O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena, poručuju iz Humske.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)