PIKSI GOVORIO O KATAIJU: Selektor Srbije otkrio zašto fudbaler Zvezde nije pozvan u reprezentaciju

Novosti online

30. 05. 2022. u 15:54

SELEKTOR reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o tome zašto Aleksandar Katai nije dobio pozivi za nacionalnu selekciju.

ПИКСИ ГОВОРИО О КАТАИЈУ: Селектор Србије открио зашто фудбалер Звезде није позван у репрезентацију

FOTO: AP/Tanjug

Fudbaler Crvene zvezde je imao sjajnu sezonu, vodio je crveno-bele do duple krune, ali to nije bilo dovoljno da ga gledamo među "orlovima".

- Uvek ima prostora za bilo koga, čak i za njega. Ponoviću, on je odličan igrač, igra kluba zavisi od Ivanića isto, on pokazuje kvalitet, ali mi kompoziciju tima imamo i kvalitet igrača na pozicijama na kojima on igra mene potpuno zadovoljava, što vi vidite, momci koji su ovde na spisku su u kvalifikacijama za odlazak pokazali jedan visok nivo igre, pokazali talenat i sve što treba da krasi jednog reprezentativca, oni nastavljaju da budu tu, a ja sam neko ko teško menja i ima poverenja u snage koje smo pozvali - rekao je Stojković.

Srbija će u junu igrati četiri meča u Ligi nacija. "Orlovi" će na stadionu "Rajko Mitić" najpre dočekati Norvešku 2. juna, tri dana kasnije na istom mestu ugostiće Sloveniju, potom slede gostovanja Švedskoj (9. jun) i Sloveniji (12. jun).

BONUS VIDEO: Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)