NEVOLJE U RAJU: Maldini u sukobu sa vlasnicima Milana

Tanjug

27. 05. 2022. u 13:21

Tehnički direktor Milana Paolo Maldini izjavio je da se ne slaže sa strategijom kluba koju vode vlasnici italijanskog šampiona, prenosi "Gazeta delo Sport".

НЕВОЉЕ У РАЈУ: Малдини у сукобу са власницима Милана

Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Milan je ove sezone osvojio titulu u Seriji A i to prvi put posle 2011. godine, italijanski mediji navode da je Maldini jedan od najzaslužnijih za osvajanje "Skudeta", međutim, legendarni kapiten "rosonera" tvrdi da se Eliot menadžment korporacija loše odnosi prema njemu i njegovim pomoćnicima.

On je podsetio da su vlasnici kluba 2020. godine hteli da trener Milana bude Ralf Rangnik, ali je Maldini bio protiv.

- Moj ugovor uskoro ističe, a još nisam potpisao novi. Kad uzmemo u obzir šta smo sve uradili i što se dogodilo s Rangnikom, smatram uvredljivim i nekorektnim da vlasnici još nisu razgovarali sa nama. Oni mogu da kažu da nismo uradili dovoljno dobar posao, a ja mogu da kažem da mi se ne sviđa strategija. Navijačima Milana želim da garantujem pobede, ali ja nisam prava osoba za projekat koji ne donosi pobede. To ne bih mogao da radim - rekao je Maldini.

Italijanski mediji navode da sadašnji vlasnici kluba žele da prodaju Milan, a najveće interesovanje je za sada pokazala kompanija "Redbird kapital".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠPANSKI AS OBJAVIO: Poznat naslednik Luke Modrića u Realu