MORINJO "KIDNAPOVAN" SA KONFERENCIJE: Igrači Rome napravili feštu - Portugalca u transu koji se retko viđa (VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2022. u 12:47

NOVO takmičenje pod okriljem UEFA sa sobom je donelo i novi pehar u evropskom klupskom fudbalu. Roma i Fejnord kao pioniri novooformljenog takmičenja sastali su se u finalu Lige konferencija.

МОРИЊО КИДНАПОВАН СА КОНФЕРЕНЦИЈЕ: Играчи Роме направили фешту -  Португалца у трансу који се ретко виђа (ВИДЕО)

Foto: AP

Na kraju kao pobednik i osvajač prestižnog trofeja u Tirani izašla je rimska ekipa sa minimalnim rezultatom 1:0. Nakon meča na konferenciji za medije viđene su urnebesne scene.

Naime, dok je trener Rome Žoze Morinjo odgovarao na pitanja u sali za novinare u Tirani, posle istorijske pobede, igrači su mu priredili iznenađenje kakvo do sada portugalski strateg nije doživeo. Đanluka Mančini, Nikola Zalevski, Leonardo Spinacola i Lorenco Pelegrini su praktično kidnapovali svog trenera, u želji da se uvek arogantni "gospodin posebni" pridruži slavlju. On je to učinio i pokazao emocije na način na koji je to retko kada kroz karijeru činio.

Ovo je bio prvi evropski trofej "rimskoj vučici" posle 61 godine, još od osvajanja Kupa sajmova 1961. Izgubili su finale Kupa Evrope 1984. i finale Kupa UEFA 1991. godine.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)