VREME JE ZA RASTANAK: Vezista napušta Zvezdu

Novosti online

17. 05. 2022. u 18:01

CRVENA zvezda je na dobrom putu da osvoji petu uzastopnu titulu prvaka Srbije, ali jedan igrač po svemu sudeći neće naredne sezone biti stanovnik Beograda.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА РАСТАНАК: Везиста напушта Звезду

FOTO: M. Vukadinović

Naime, italijanski fudbaler Filipo Falko vratiće se u domovinuo pošto na "Marakani" nije ispunio očekivanja, iako je najavljivan kao veliko pojačanje. U redove crveno-belih je stigao u zimu 2021. godine iz Lečea.

Inače, mediji na Apeninima ističu da je ovaj 30-godišnji vezista nedavno promenio menadžersku agenciju. Odnedavno Falka zastupa GEA koja je u vlasništvu Alesandra Mođija. Reč je o sinu kontroverznog Lučana Mođija, nekada najmoćnijeg čoveka u italijanskom fudbalu koji je bio arhitekta Juventusovih skandala u nameštanju utakmica i koji je prognan iz fudbala posle afere "Kalčopoli".

Zanimljivo je da Aleksandar Mođi zasupa najboljeg strelca Serije A Ćira Imobilea, a od nevavno i još uvek igrača Crvene zvezde.

Falko je od dolaska u na stadion "Rajko Mitić" odigrao 36 utakmica i postigao šest golova. Ove sezone je upisao 26 nastupa i samo dva puta se upisao u strelce.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri