HOLAND U MANČESTER SITIJU: Javio se i Jirgen Klop

Novosti online

10. 05. 2022. u 12:24

NEMAČKI stručnjak i trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je danas da bi prelazak Erlinga Holanda u Mančester siti doveo transfer tržište "na sasvim nov nivo" zbog potrošene sume novca.

ХОЛАНД У МАНЧЕСТЕР СИТИЈУ: Јавио се и Јирген Клоп

FOTO: Tanjug/AP

- Mislim da se već dovoljno govori o ovom transferu. Znam da se mnogo priča o novcu, ali ovaj transfer bi podigao tržište na sasvim nov nivo - rekao je Klop za Skaj Sport.

Borusija Dortmund je u ponedeljak saopštila da je norveškom reprezentativcu ostavila slobodan dan za "rešavanje ličnih pitanja".

Bivši fudbaler Jan Age Fjortoft, sada sportski konsultant i blizak porodici Holand, na svom Tviter nalogu je napisao da je "doneta konačna odluka".

- Erling Holnad će sledeće sezone nastupati za Mančester siti. Poslednjih nekoliko nedelja potrošeno je na detalje ugovora - napisao je Fjortoft.

Britanska štampa tvrdi i da je dosadašnji fudbaler nemačke Borusije Dortmund prošao lekarske preglede i da je jedino ostalo da Siti aktivira oslobađajuću klauzulu igrača od 75 miliona evra.

Holand (21) je u januaru 2020. prešao iz Salcburga u Borusiju Dortmund, za koju je postigao 85 golova na 88 nastupa.

Engleska štampa je izračunala da će uz provizije plaćene agentima i godišnju platu igrača, ukupni troškovi petogodišnjeg ugovora premašiti 250 miliona evra.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024