OVAKO SADA IZGLEDA SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Neverovatan meč na povratku Srbina (FOTO)

Novosti online

08. 05. 2022. u 15:22 >> 16:56

TRENER Bolonje Siniša Mihajlović vratio se takmičarskim utakmicama Bolonje, samo nekoliko dana pošto je otpušten iz bolnice u kojoj je bio na lečenju zbog leukemije. A kakav je meč to bio, "Mihi" svakako nije prijao što se tiče nerviranja, jer su se preokreti dešavali kao na filmu.

ОВАКО САДА ИЗГЛЕДА СИНИША МИХАЈЛОВИЋ: Невероватан меч на повратку Србина (ФОТО)

FOTO: EPA

No, krenimo redom.

Srbin se, uz dozvolu lekara, priključio radu u klubu, pa je izašao na teren stadiona "Pjerluiđi Penco" u Veneciji, gde je ove nedelje gostovao s ekipom Bolonje.

"Miha" je na pomenuti sportski objekat došao noseći masku...

... koju je nedugo zatim skinuo.

Mihajlović se pred sam početak utakmice kratko obratio javnosti, govoreći za lokalnu TV stanicu:

- Cilj mi je bio da se vratim "u normalu", da se vratim mom životu. Dao sam sve od sebe da danas budem ovde, jer mi je to bilo veoma značajno. Ali, nije bilo lako. No, ono što je najbitnije, to je da smo prošli kroz sve i da sam tu, u mom prirodnom okruženju. Naravno, momci (iz ekipe Bolonje) su mi mnogo pomogli (dobrim) rezultatima i igrama, učinili su me ponosnim i omogućili mi da na sve gledam na jedan još pozitivniji način. Stvarno sam im zahvalan na tome. Ali, ne smemo da stanemo na ostvarenom. Zatražio sam od njih da danas pobede. Da nisam došao ovde, bio bih veoma loše, rekao je, između ostalog, srpski stručnjak.

Što se utakmice tiče, donela je mnogo emocijama i Mihajloviću, ali i navijačima oba kluba. Na kraju su se radovali samo domaći, ali posle velike drame.

Naime, Venecija je povela sa 2:0 za samo 19 minuta, potom je Bolonja golovima Orsolinija u 45, Arnautovića u 55. i Šutena u 68. preokrenula na 2:3, ali je Mihajlovićev aekipa na kraju izgubila.

Prvo je na 3:3 izjednačio Aramu iz penala u 78. minutu, a u drugom minutu sudijske nadoknade vremena Jonsen je doneo 4:3 Veneciji, a poraz Mihajlovićevom timu.

Govor fudbalerima

Podsetimo, Miha je po izlasku iz bolnice, sredinom ove sedmice, došao na trening Bolonje i održao vrlo kratak, a emocijama nabijen govor namenjen njegovim fudbalerima.

Oni su ga, podsetimo, posetili dok je bio na lečenju, pevajući mu navijačke pesme pod prozorom.

- Hvala vam svima. U onim bolničkim danima vi ste mi davali snagu i pomogli mi da sve prevaziđem, rekao je Miha fudbalerima Bolonje.

Oni mu nisu ostali dužni, već su za šefa stručnog štaba priredili i "roštilj dobrodošlice".

Podstimo, bivšem selektoru reprezentacije Srbije ova bolest prvi put je dijagnostikovana u leto 2019. godine.

Mihajlović je počeo da se oporavlja posle hemioterapije i transplantacije koštane srži u oktobru 2019. godine, ali se bolest vratila ove godine, zbog čega je bio primoran na novi ciklus lečenja.

Lekari su potom dali „zeleno svetlo“ Mihajloviću da tim predvodi sa klupe na utakmici protiv Venecije.


BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)