RANGNIK I DALJE ŽALI ZA VLAHOVIĆEM: Kako je propala ideja da Srbin stigne u Mančester junajted

Novosti online

07. 05. 2022. u 22:54

TRENER Mančester junajteda Ralf Rangnik je otkrio kako su čelnici ekipe s Old Traforda odbili dovesti njegove želje Dušana Vlahovića i Luisa Dijaza u zimskom prielaznom roku.

РАНГНИК И ДАЉЕ ЖАЛИ ЗА ВЛАХОВИЋЕМ: Како је пропала идеја да Србин стигне у Манчестер јунајтед

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Nemac na klupi Junajteda je želeo da pojača ofanzivu nakon što je izgubio dva napadača. Entoni Marsijal je pozajmljen Sevilji, a nekoliko dana kasnije Mejson Grinvud je uhapšen  pod sumnjom za silovanje, napad i pretnje ubistvom i zbog toga je suspendovan na neodređeno vreme.


Nemački stručnjak i dalje žali zbog nepronalaženja zajedničkog jezika sa upravom kluba.

"Uprava mi je rekla da neće dovesti igrača jer na tržištu nema nekoga koji bi nam pomogao. Predložio sam Vlahovića i Dijaza, rekao sam da pokušamo dovesti barem najednog na pozajmicu, ali odgovor je ponovo bio 'ne'. Tako je Vlahović onda otišao u Juventus, a Dijaz u Liverpul. I dalje verujem da je trebalo probati da ih dovedemo. Nažalost, to se nije desilo", zaključio je Rangnik.

Dušan Vlahović / Foto: Tanjug / AP


Mančester junajted je ove sezone ostvario veoma loše rezulate, i uprkos tome što se vratio Kristijano Ronaldo, "crveni đavoli" neće igrati Ligu šampiona naredne godine.

Bonus video: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna