BORJAN JE OVO SAKRIVAO OD SVIH: Golman Crvene zvezde branio dok se odvijala porodična drama

Novosti online

03. 05. 2022. u 19:24

Fudbaleri Crvene zvezde ovog vikenda savladali su novosadsku Vojvodinu rezultatom 3:0 i napravili još jedan korak ka tituli prvaka Srbije. Sve je delovalo uobičajno, Zvezda je "gazila" protivnika na terenu, a golman beogradskih crveno-belih Milan Borjan još jednom je delovao hladno i smireno, sačuvavši mrežu netaknutom. "Delije" ni po čemu nisu mogle da primete da on prolazi kroz pravi pakao i da se njegovi sin nalazi u lošem stanju.

БОРЈАН ЈЕ ОВО САКРИВАО ОД СВИХ: Голман Црвене звезде бранио док се одвијала породична драма

FOTO: M. Vukadinović

O tome je javnost obavestila njegova supruga  putem drštvene mreže "Instagram". 

- Prethodnih nekoliko dana smo ležali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi. Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina - Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je teško - kapitenski, kako drugačije!

Instagram / Snežana Filipović


Ovo zapravo i pišem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prođe jako puno dece sa lošom kliničkom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost želim da iskažem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanoviću, hirurgu dr. Nemanji Rankoviću, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplašenu mamu, istakla je Snežana Borjan i zahvalila se celom medicinskom sistemu. 
 

Inače rota virus odgovoran je za 30% infekcija gastrointestinalnog sistema kod odojčadi i male dece.  Nakon 12 sati bolest se ispoljava bolom u stomaku, jakim povraćanjem i povišenom temperaturom, a tokom iduća 24 sata počinje proliv koji traje oko 6-7 dana. Gubitak telesne tečnosti predstavlja najveću opasnost do koje dovodi gastroenteritis (tj. upala želuca i tankog creva) uzrokovan Rotavirusom i potencijalno dehidratacija može ugroziti dečiji život. 

BONUS VIDEO: Borjan ostao da leži na travi nakon sudara sa saigračem! 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)