SUDAR SVETOVA - KLAPA DRUGA! Liga šampiona: Atletikovi ratnici dočekuju Siti, Liverpul "ušuškan" prednošću iz prvog meča

PROŠLE srede Mančester siti je uspeo da otključa svih sedam brava Atletiko Madrida (1:0) i jednom nogom zakoračio na prag polufinala Lige šampiona. Sada je u Madridu vreme za drugu klapu sudara svetova (21.00) i odgovor na pitanje da li će dekadencija Dijega Simeonea odneti prevagu nad fudbalom za sladokusce ili će Pep Gvardiola ponovo dovesti "građane" na dva koraka od decenijskog sna Sitijevih bogatih vlasnika.

СУДАР СВЕТОВА - КЛАПА ДРУГА! Лига шампиона: Атлетикови ратници дочекују Сити, Ливерпул ушушкан предношћу из првог меча

Epa

Sasvim druga priča je na meču Liverpula, koji na "Enfildu" dočekuje Benfiku, ušuškan prednošću donetom iz Lisabona (3:1).

Rezultat iz prvog duela Sitija i Atletika nalaže da bi "jorgandžije" morale da odustanu od prvobitnog plana i probaju da napadnu mančesterske "građane". A to bi mogao i da bude problem za Simeoneove ratnike koji radije na teren izlaze sa nožem u zubima u želji da na sve načine opstruriraju igru rivala.

- Oni su možda i najbolja ekipa na svetu - kaže popularni Čolo u najavi meča sa Sitijem. - Promenićemo način igre u revanšu, dok će naš rival nastupiti isto kao u prvom meču. Onda ćemo videti gde će nas to odvesti.

I dok Simeone uverava da će napasti Siti, u delu Mančestera obojenom u nijanse svetloplave veruju da će ponovo udarati u Simeoneov defanzivni bedem, ali su svesni da će se to promeniti ako Atletiko ne stigne do prednosti.

- Teško je igrati protiv Atletika, gde nailazite na zid. To nisu utakmice koje volite da igrate ili gledate. Ali, mi ne možemo da uradimo ništa povodom toga - kaže as Sitija, Belgijanac Kevin de Brujne.


Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju