"SUDIJA, NE OKLEVAJ, DAJ GA...": Milorad Vučelić o Saši Iliću, večitom derbiju, ne i Novaku Simoviću

Novosti online

12. 04. 2022. u 09:05

NOVAK Simović je zatalasao već uzburkan srpski klupski fudbal. Greška sudije, koja nije morala ni smela da se desi, imaće dalekosežne posledice.

СУДИЈА, НЕ ОКЛЕВАЈ, ДАЈ ГА...: Милорад Вучелић о Саши Илићу, вечитом дербију, не и Новаку Симовићу

Foto: N.Paraušić

Detalj sa Banovog brda kada je Bojan Kovačević u desetom minutu oborio Rikarda i zaslužio crveni karton, a nije ga dobio, biće crna mrlja ove sezone i kada se ista završi. Totalno bez potrebe, s obzirom na to da ima da se igra plej-of, da bi Zvezda opet bila domaćin i da bi crveno-belima verovatno opet odgovarao bod.

Ovako... Simović je "uručio otkaz" Saši Iliću, sebe poslao na hlađenje, uneo novu zlu krv među večite i to baš pred derbi koji znači sve. Loša, katastrofalna, ne postoji reč kojom bi se mogla opisati Novakova greška.

Partizan se juče oglasio saopštenjem, a sada je i predsednik crno-belih Milorad Vučelić komentarisao za Sportski žurnal čitavu situaciju koja je nastala nakon susreta crno-belih i Čukaričkog, te sporazumnog razlaza tima sa Banovog brda i trenera Saše Ilića.

- Bolestan sam dva dana, ali... držimo se dobro... - počeo je Vučelić razgovor.

I posle „sklopljenog mozaika” o odlasku Saše Ilića s Banovog brda, setno konstatovao:

Foto: M.Vukadinović

 

- Ovo je doviđenja sportskom poštenju i fer-pleju. Saša je nama uzeo dva boda i rekao da je bio crveni karton. Znači, sve je zabranjeno komentarisati, sem davati otkaze.

Prvi čovek Partizana ne želi da komentariše Simovića koji je sam sebe kompromitovao na Banovom brdu.

- Neću da komentarišem skandalozno suđenje, ali moram da se osvrnem na Sašu Ilića, legendu Partizana, trenera koji je doneo uspeh Čukaričkom i zbog toga što je rekao nešto što je očigledno smenjen s mesta šefa struke. Ne može čovek više da kaže nešto pošteno...

Na pitanje da li predsednik Partizana gaji nadu da tim Aleksandra Stanojevića može u subotu da savlada Crvenu zvezdu i ponovo izbije u krupan kadar u borbi za titulu?

- Uvek ima nade, ali... Očekujem da će gol da postigne sudija, da ne okleva, brate, nego da šutne loptu u mrežu - završio je Milorad Vučelić.

BONUS VIDEO: Da li je Partizan oštećen na Banovom brdu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna