DVA SVETA NA "MARAKANI": Dejan Stanković oduševljen, a izjava Žarka Lazetića...

Novosti online

06. 04. 2022. u 20:35

FUDBALERI Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije savladavši u burnom meču TSC, a posle tog duela treneri dve ekipe bili su, sasvim razumljivo, potpuno različitih raspoloženja.

ДВА СВЕТА НА МАРАКАНИ: Дејан Станковић одушевљен, а изјава Жарка Лазетића...

FOTO: Tanjug

Zvezda jeste bila ubedljiva protiv TSC-a, ali meč su obeležili i sukobi aktera, i veliko nezadovoljstvo suđenjem koje je, izgleda, bilo veće u gostujućem taboru, što i ne čudi - domaćinu su svirana dva penala, a imao je i igrača više...

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, bio je vrlo zadovoljan i igrom svojih izabranika, i spremnošću gostiju za nadigravanje:

- Mi volimo ovako da igramo. Pritom, znamo naš cilj, a to je maksimalan broj utakmica. Iskreno, 4:0 pobediti ekipu TSC-a je fenomenalan rezultat. Čestitam na jednoj pravoj, borbenoj utakmici, takva treba da bude svaka! Da se igra fudbal, da se uživa. Čestitam mojim momcima i hvala navijačima, rekao je Stanković za TV Arena sport i o povredi Kange na startu meča, usled koje ga je odmah izvukao iz igre, rekao samo "Dobio je udarac, nije bilo razloga da rizikujemo".

Žarko Lazetić / FOTO: M. Vukadinović

Šef stručnog štaba TSC-a, Žarko Lazetić, bio je tokom meča vrlo nezadovljan kako je Lazar Lukić delio pravdu, pa je po dolasku pred kameru pomenute televizije samo ovo izustio:

- Uvek dajem izjave, ali sada se izvinjavam svima, ne bih da upadnem u neki problem. Čestitke mojim momcima, lepo je bilo igrati ovde, rekao je trener gostujuće ekipe i otišao u svlačionicu.

BONUS VIDEO: DAN KADA SE ZVEZDA POPELA NA KROV SVETA: Pre 30 godina crveno-beli su ostvarili legendarni uspeh

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima