PARTIZAN ODBIO PONUDU ZA SADIKA: Nigerijac je crno-bela "sedmica na lotou"

Novosti online

05. 04. 2022. u 09:51

ČELNICI Almerije poslali su ponudu Partizanu za otkup klauzule u ugovoru sklopljenog prodajom Umara Sadika.

ПАРТИЗАН ОДБИО ПОНУДУ ЗА САДИКА: Нигеријац је црно-бела седмица на лотоу

FOTO: M. Vukadinović

U pitanju je ona koja bi crno-belima donela 30 odsto od naredne prodaje nigerijskog napadača, ali koja se aktivira ukoliko Almerija izbori plasman u La Ligu. Trenutno su treći, tako da promocija nije tako daleko.

Stoga su čelnici španskog tima reagovali i u Humsku poslali ponudu vrednu 2.500.000 evra za pomenutih 30 odsto, prenosi "Mocart sport". Međutim, u Partizanu nisu bili zadovoljni takvom ponudom jer se projektuje da bi mogli mnogo više da zarade nakon prodaje Sadika, čija se vrednost procenjuje na čitavih 25.000.000 evra.

Navodno bi u Partizanu bili zadovoljni sa 4.000.000 evra, čime bi Partizan ukupno zaradio 10.000.000. Sadik je najpre prodat za 5.000.000 evra, a potom je svom bivšem klubu nakon 30 golova i 50 nastupa doneo još po pola miliona.

Takođe, ukoliko Almerija ne izbori plasman u viši rang, aktiviraće se klauzula koja će Partizanu doneti 40 odsto od prodaje napadača koji je ove sezone postigao 15 golova i asistirao za još 10.

BONUS VIDEO: Neobična soba na mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu