TRAŽIMO ONLINE SPORTSKE NOVINARE: Evo kako da se prijavite na konkurs

Novosti online

24. 03. 2022. u 16:12

SPORTSKA rubrika portala www.novosti.rs traži nove saradnike, jer želi da proširi postojeći tim. Ako ste zainteresovani, evo šta treba da znate o konkursu.

ТРАЖИМО ОНЛИНЕ СПОРТСКЕ НОВИНАРЕ: Ево како да се пријавите на конкурс

Foto Shutterstock

Koga tražimo?

Vredne i odgovorne ljude, sa ili bez novinarskog iskustva, koji sport vole, a vole i o njemu da pišu. Rad jeste na portalu, ali kako onlajn svet počiva na redakcijskoj saradnji, rad (osim iz Redakcije, u Beogradu, u saradnji sa ostalim kolegama) podrazumeva i izveštavanje sa samih sportskih događaja.

Šta treba da pošaljete?

Pošaljite nam prijavu mejlom na konkurs@novosti.rs i neka u njoj, pored osnovnih informacija o vama ali i vašim interesovanjima, bude i neki vaš sportski tekst. Bilo bi lepo da je tema aktuelna, bilo da želite da najavite neki meč, ili "odjavite" sportski događaj koji se upravo odigrao. Izbor je u potpunosti vaš, a možete da nam napišete i zašto bismo baš vas trebalo da odaberemo na ovom konkursu.

Do kad konkurs traje?


Konkurs za nove saradnike u sportskoj onlajn rubrici "Novosti" traje do petka, 25. marta, u podne. Mejlovi koji do tada stignu biće uzeti u razmatranje, a najkasnije do ponedeljka, 28. marta, u podne - odabrani će biti obavešteni mejlom o daljim koracima.

Pridružite nam se na portalu "Novosti"!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)