HAOS ISPRED "OLD TRAFORDA": Navijač Junajteda vređao Rašforda, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

Novosti online

17. 03. 2022. u 12:41

MANČESTER junajted zaustavljen je već u osmini finala Lige šampiona. Bolji od "crvenih đavola" bio je Atletiko Madrid. Sve to je teško palo navijačima posrnulog engleskog velikana, koji su posle utakmice udarili na Markusa Rašforda.

ХАОС ИСПРЕД ОЛД ТРАФОРДА: Навијач Јунајтеда вређао Рашфорда, реаговало обезбеђење (ВИДЕО)

FOTO: AP

Naime, nakon što su "jorgandžije" slavile na "Old Trafordu" sa 1:0 (ukupno 2:1), jedan navijač je počeo da vređa krilnog napadača. Ovaj nije mogao da ostane imun na to, pa su se oni verbalno sukobili na parkingu ispred stadiona, a zahvaljujući intervenciji obezbeđenja, nije došlo do fizičkog kontakta.

Jedan navijač je niz uvreda uputio na račun brzonogog fudbalera, koji ga je čak pozivao rukom da izađe iz grupe i suoče se oči u oči.

- Uvek postoje dve strane priče. Nedeljama već trpim uvrede i više nisam mogao da izdržim. I ja sam samo čovek. Razočaran sam što čitam jutros sve o sebi, ali je izvučeno iz konteksta i objavljeno ono što se nije dogodilo. Svi su čekali moju reakciju i imali telefone spremne za snimanje. Trebalo je samo mirno da prođem, ali jednostavno nisam mogao da se suzdržim. Krenuo sam prema tom čoveku i samo sam mu rekao da dođe i sve to mi kaže u lice. Redar me je zaustavio i vratio. Nisam pokazivao srednji prst kako je objavljeno – rekao je Rašford.

Koliko Junajtedu ne ide ove sezone pokazuje činjenica da će je okončati bez ijednog trofeja. Ono za šta se bore do kraja je četvrto mesto u Premijer ligi koje znači igranje u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: Zavirite u fudbalski dom Fejenorda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024