"POMOZITE MU, POMOZITE!" Novi, strašan snimak napada navijača Zvezde na pristalice Rendžersa u Beogradu (VIDEO)

Novosti online

17. 03. 2022. u 12:33

NAVIJAČI Rendžersa su napadnuti minule noći u Beogradu, gradu u koji su došli jer njihov omiljeni klub igra protiv Crvene zvezde revanš meč osmine finala Lige Evrope.

ПОМОЗИТЕ МУ, ПОМОЗИТЕ! Нови, страшан снимак напада навијача Звезде на присталице Ренџерса у Београду (ВИДЕО)

Twitter / BSRSports20

Posle prvog snimka napada navijača crveno-belih na Škote kod hotela Metropol, gde su pristalice ekipe iz Glazgova bile smeštene, sada je osvanuo drugi.

I to mnogo strašniji.

Snimak je napravio neko od gostiju sa Ostrva, i to sa prozora svoje sobe, na spratu, a na snimku se najpre vidi zaletanje nekoliko napadača ka ulazu, potom izlazak pojedinih Škota, od kojih su dvojica završila "u klinču".

Dok je jedan od njih uspeo da se, posle zadobijenih udaraca, vrati među svoje, drugi nije to baš mogao, već je oboren. Tada se sa prozora osoba koja je snimala sve drala "Pomozite mu! Pomozite mu!".

Ipak, izgleda da je i taj navijač Rendžersa prošao samo sa lakšim povredama, jer se i on brzo pridružio grupi koja je stajala kod ulaznih vrata.

Kako je to izgledalo, pogledajte i sami u snimku koji je pred vama:

Podsetimo, revanš meč osmine finala Lige Evrope Crvena zvezda - Rendžers odigraće se ovog četvrtka od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić", a možete da ga pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Vatromet na stadionu povodom rođendana Crvene zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)