UHVATI PRVI LET ZA KATAR: Meridian vodi na Svetsko prvenstvo – šansu imaju svi!

Promo

16. 03. 2022. u 16:00

ZA PRAVE igrače nikada nije kasno, a ni rano!

УХВАТИ ПРВИ ЛЕТ ЗА КАТАР: Меридиан води на Светско првенство – шансу имају сви!

FOTO: Promo

Sportska kladionica Meridian spremna dočekuje Svetsko prvenstvo u fudbalu, a pored najvećih kvota i vrhunske ponude u vidu specijala koji je objavila odmah nakon velike pobede „Orlova“ nad Portugalom – odlučila je da ode korak dalje!

 

*IGRAJ ZA KATAR – PREUZMI 500 RSD*


 

Od 1. aprila u Meridianu kreće do sada najveće takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR i budi deo planetarnog spektakla!


 

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije - pobednik može biti svako!


 

Potrebno je samo da imate otvoren korisnički nalog na sajtu Meridian kladionice, a ukoliko se još uvek niste registrovali učinite to već danas jer tom prilikom dobijate BONUS DOBRODOŠLICE – 500 dinara bez uslova.


 

A onda?


 

Pratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i Twitter - jer ćete u narednim danima dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu!


 

*IGRAJ ZA KATAR – PREUZMI 500 RSD*


 

A u međuvremenu...


 

Zagrejte se za takmičenje IGRAJ ZA KATAR uz vrhunske mečeve Lige šampiona koji nas večeras očekuju!


 

Utakmice između Ajaksa i Benfike, odnosno Mančester Junajteda i Atletiko Madrida su nam donele mnogo uzbuđenja, ali to nije ni približno onome što nas tek očekuje. Tu pre svega mislimo na novo pojavljivanje Dušana Vlahovića u crno-belom dresu u okviru Lige šampiona.


 

JUVENTUS – VILjAREAL

Tipovi i kvote: kec 2.11, iks 3.40, dvojka 3.80

Nakon prve utakmice dva tima u okviru osmine finala Lige šampiona još uvek ništa nije poznato. Dušan Vlahović jeste brzo načeo mrežu Viljareala, ali je španski tim uspeo da ostane neporažen na domaćem terenu. Sada je na red došla utakmica u kojoj će „stara dama“ iz Torina imati imperativ trijumfa, jer više ne postiji pravilo gola u gostima. Tako da će sve karte biti usmerene ka napadu, što može da ostavi dosta prostora fudbalerima Viljareala. Biće jako interesantno, zato treba dobro razmisliti kako iskoristiti kvote koje nudi kladionica Meridian.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.95


 

*IGRAJ ZA KATAR – PREUZMI 500 RSD*


 

Znamo, kvote su i više nego primamljive, ali u Meridianu vas očekuje i dodatni specijal - kvota da Dušan Vlahović postiže gol u oba poluvremena je 10.00!


 

Kompletnu sportsku ponudu pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR!


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRILIKA ZA ZVEZDU? Reprezentativac Srbije ostaje bez kluba