LUKA JOVIĆ NAPUŠTA REAL? O novom klubu se "pitaju" i momak koji je zavio Zvezdu u crno u Glazgovu i Umar Sadik

Novosti online

12. 03. 2022. u 17:55

IZGLEDA da su u Realu "dani odbrojani" za Luku Jovića.

ЛУКА ЈОВИЋ НАПУШТА РЕАЛ? О новом клубу се питају и момак који је завио Звезду у црно у Глазгову и Умар Садик

FOTO: Tanjug/AP

Ako je suditi po pisanju španskog portala "Transferi", naš golgeter bi na leto mogao da promeni klub, ali ne i zemlju.

Naime, Sevilja je više nego zainteresovana da osveži svoj napad, a upravo je reprezenetativac Srbije želja uprave.

"Jović je potpisao za Real u leto 2019. godine, kada je za oko 60 miliona evra stigao iz Bundeslige, tačnije Ajntrahta iz Frankfurta. Ipak, ispostavilo se da je taj transfer bio razočaravajući, jer je 24-godišnjak muku mučio da ostavi trag u ekipi sa stadona Santijago Bernabeu. Na 49 utakmica, Srbin je dao samo tri gola i četiri 'namestio'.

Jović je proveo drugu polovinu prošle sezone na pojamici u Ajntrahtu, ali nije mogao da povrati staru formu. Spominjalo se letos da će promeniti klub, međutim, trener Karlo Anćeloti je odlučio da ga zadrži u timu. Ipak, kako nije iskoristio većinu prilika koje su mu bile ukazane u aktuelnoj sezoni, napadač se nalazi pred odlaskom", prenosoi enleski "Hard tackle".

Luka Jović / Foto: Tanjug/AP

Tome se dodaje i sledeće:

"I, kako stvari sada stoje, ne manjka zainteresovanih klubova za Jovićevim uslugama. Arsenal se uključio u trku za ovim 24-godišnjakom, tu je i interesovanje Borusije Dortmund. Sada je i Sevilja ušla u ring, želeži da obezbedi potpis ovog špica pred narednu sezonu.

Sevilja je u januaru dovela Antonija Marsijala iz Mančester junajteda kako bi ojačala svoj napad. Međutim, ona nije zainteresovana da se ta pozajmica pretvori u kupovinu na leto. Jusuf En-Nesiri ima razočaravajuću sezonu, spominje se da će ići, a Vest Hem se dovodi u vezu sa angažovanjem ovog Marokanca.

Ako on ode, ekipa trenera Đulena Lopetegija će imati potrebu za novim napadačem. I, u Sevilji su identifikovali Jovića kao jednu od mogućnosti da se špic osveći. 

Pored Jovića, Sevilja, koja se s Realom bori za tituli, takođe razmišlja o Rendžersovom Alfredu Morelosu (čoveku koji je dao gol Crvenoj zvezdi u četvrtak u Ligi Evrope, prim. prev.), Almerijinom Umaru Sadiku (bivšem napadaču Partizana), ali i Atletikovom Luisu Suarezu. Ostaje da se vidi da li će Sevilja poslati zvaničnu ponudu za Luku Jovića, ali kako sada stvari stoje, njegov odlazak iz madridskog Reala je prilično isvestan", piše pomenuti portal.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju