SANČEZ TRAGIČAR NA ENFILDU: Bajern bez trunke milosti (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2022. u 22:58

FUDBALERI Liverpula i Intera igrali su na Enfildu 0:1, te će nakon 2:0 u prvom meču, na Đuzepe Meaci "redsi" igrati u četvrfinalu Lige šampiona. Dalje je prošao i Bajern koji je nakon 1:1 u Salcburgu deklasirao rivala iz Austrije u revanšu sa 7:1.

САНЧЕЗ ТРАГИЧАР НА ЕНФИЛДУ: Бајерн без трунке милости (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Inter je iz Milana doputovao u Liverpul sa zaostatkom od dva gola. Domaćin nije srljao, čekali su šansu iz kontri.

Prvu priliku da ugrozi gol gostiju imao je Matip u 31. minutu, nakon dobro izvedenog prekida tukao je glavom a lopta je okrznula prečku. Minut kasnije šansu je imao i Van Dajk, bio je neprecizan.

FOTO: Tanjug/AP

Veliku šansu u 52. minutu imao je Mohamed Salah, raspalio je po lopti, a odbitak je završio na stativi.

Deset minuta kasnije Lautaro Martinez doneo je prednost Interu. Primio je na ivici šesnaesterca fantastičan pas, te poslao loptu u desni ugao. Bio je to prvi gol Argentinca nakon deset mečeva.  

FOTO: Tanjug/AP

Da nesreća ne ide sama pokazala je i povreda Marcela Brozovića u 74. minutu meča. Mogao je u 76. minutu je Mohamed Salah mogao da umiri domaće navijače, ali je po drugi put u meču pogodio stativu.

Umirio je lepo loptu u 91. minutu Luis Dias, ali je fenomenalno reagovao Arturo Vidal. Na kraju, Inter je skupo prodao kožu, ali dalje zasluženo ide Liverpul - 1:0 (0:0).

FOTO: Tanjug/AP

Nije dugo trajala radost gostiju, tek minut kasnije Aleksis Sančez je neoprezno startovao na loptu, sudija mu je pokazao drugi žuti karton, a  neroazuri ostali su sa igračem manje, a posao im je u preostalih tridesetak minuta bio znatno otežan.

FOTO: Tanjug/AP

Što se Bajerna tiče, on je ceo posao u revanšu završio za 23 minuta. Toliko je, naime, Robertu Levandovskom bilo dovoljno za het-trik.

FOTO: Tanjug/AP

Već u 11. minutu Vober je skrivio prvi penal, sudija Klemen Turpan je pokazao na belu tačku, a najbolji golgeter minhenskog giganta bio precizan.

To je učinio i kada je Turpan deset minuta kasnije opet napravio prekršaj u kaznenom prostoru Salcburga, da bi se Levandovski u 23. minutu našao na pravom mestu i doneo nedostižnih 3:0.

FOTO: Tanjug/AP

"Bajern k'o Bajern", nije se na tome zaustavio. Serž Gnabri je u 31. minutu oduševio domaće pristalice golom na asistenciju Komana, pa je od tada ostalo samo pitanje kojim će se ukupnim rezultatom Bavarci plasirati u narednu rudnu Lige šampiona.

FOTO: Tanjug/AP

Upisao se u drugom poluvremenu i Tomas Miler u 54. minutu meča, a Moris Kjergor  je u 70. minutu postigao počasni pogodak za "bikove", dok je golovima u 83. i 85 minutu Liroj Sane postavio konačnih 7:1.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a