"BILI SMO TOTALNO NEMOĆNI" Stanojević priznao da je Zvezda zasluženo pobedila i prihvatio krivicu za poraz na sebe

Novosti online

27. 02. 2022. u 20:20

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević posle poraza u večitom derbiju nije bežao od odgovornosti za poraz i priznao je da je Zvezda bila bolja, uz konstataciju da mu je žao navijača.

БИЛИ СМО ТОТАЛНО НЕМОЋНИ Станојевић признао да је Звезда заслужено победила и прихватио кривицу за пораз на себе

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je savladala večitog rivala sa 2:0 posle mnogo bolje igre u prvom poluvremenu, dok je Partizan u nastavku imao jalovu inicijativu.

- Baš smo loše igrali prvo poluvreme, totalno smo nemoćni bili. Verovatno i moj loš odabir ekipe. Nisam stavio igrače koji su bili svežiji. Žao mi je navijača. Zvezda definitivno zasluženo dobila. Prvo poluvreme velika nula za nas, ali šta ćemo. Čestitam Zvezdi -rekao je Stanojević.

Crno-beli su popravili kvalitet igre u nastavku, al ito nije bilo dovoljno dobro da se ugrozi gol rivala.

- Bili smo bolji u  drugom poluvremenu, ali nismo stvarali velike šanse. Protivnik nije dozvolio. Bili smo odlučniji i bolji nego u prvom poluvremenu, ali tako je kako je - rekao je Stanojević.

trener crno-belih ne misli da je trka za titulu sada komplikovanija jer ne pravi veliku razliku da li je prednost dva ili pet bodova.

- Ne komplikuje mnogo. Bodovno je slično. Nije prijatno kad se izgubi derbi pre svega zbog navijača, a bodovno nije strašno. Do kraja se borimo sa Zvezdom, to ostaje tako i to je važno - zaključio je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?