DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN? Eraković igrao rukom, sudija i VAR se nisu oglasili (VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2022. u 19:49

PROBUDILI su se fudbaleri Partizana u drugom poluvremenu 166. večitog derbija i sve karte bacili u napad. U jednoj od takvih situacija viđena je i sporna situacija kada je lopta u kaznenom prostoru pogodila Erakoviča u ruku.

ДА ЛИ ЈЕ ПАРТИЗАН ОШТЕЋЕН? Ераковић играо руком, судија и ВАР се нису огласили (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Bar su tako mislili igrači u crno-brelim dresovima koji su tražili od sudije Jovanovića da svira penal ili bar pogleda VAR kako bi se uverio da je rezevrista crveno-belih rukom igrao u šesnaestercu.

Pokušao je Eraković da raščisti situaciju glavom, ali je promašio loptu koja se potom odbila do njega i, bar prema mišljenju igrača Partizana, zakačila ga po ruci.

jovsanovićeva pištaljka nije se oglasila, a nije poznato da li je dobio signal iz VAR sobe. U svakom slučaju, o ovome će se još govoriti i po okončanju derbija.

Prenos uživo 166. epizode večitog derbija pratite na portalu "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave