MOĆNA PORUKA MITROVIĆU: Voleo bih da sruši moj rekord, zastrašujući je broj golova koje je dao

Novosti online

18. 02. 2022. u 17:51

ALEKSANDAR Mitrović briljira ove sezone. Srpski napadač je prethodnog vikenda uspeo da stigne Ivana Tonija po broju golova u Čempionšipu tokom jedne sezone (31) i naredna utakmica je prilika da ga pretekne.

МОЋНА ПОРУКА МИТРОВИЋУ: Волео бих да сруши мој рекорд, застрашујући је број голова које је дао

FOTO: AP

Ipak, treba reći da je ova cifra na snazi od sezone 2004/2005 kada je drugi rang engleskog fudbala rekonstruisan. A, da li će bivši igrač Partizana uspeti da prestigne pravog kralja strelaca Gaja Vitingema veliko je pitanje. On je u sezoni 1992/1993 postigao čak 42 pogotka.

Vitingem je taj impresivan rezultat uspeo da ostvari u dresu Portsmuta, a sada je za engleske medije govorio o svemu što radi Mitrović.

- Biću zaista zadovoljan ako sruši moj rekord. Mislim da je u današnje vreme zaista zastrašujuće da neko može da postigne toliki broj golova. Kao što je Portsmut uradio sa mnom, tako i Fulam koristi njega. Stvaraju mu šanse i on ih koristi. nadam se da će biti nagrađen ulaskom u Premijer ligu ako obori rekord, kada ja već nisam - rekao je Vitingem.

Reprezentativac Srbije će priliku da se približi Vitingemu imati u subotu kada Fulam na "Krajven Kotidžu" dočekuje Hadersfild.

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK! Mitrogol poslao poruku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri