"TO JE KLJUČAN FAKTOR!" Stanojević pred Sparta - Partizan ukazao na najbitniju stvar za crno-bele

Novosti online

16. 02. 2022. u 21:55

TRENER FK Partizan Aleksandar Stanojević ne skriva da priželjkuje da će crno-beli u prvom meču sa praškom Spartom ostvariti povoljan rezultat koji bi im pomogao da u beogradskom revanšu prođu dalje u Ligi konferencija.

ТО ЈЕ КЉУЧАН ФАКТОР! Станојевић пред Спарта - Партизан указао на најбитнију ствар за црно-беле

FOTO: FK Partizan

- Došli smo u najjačem sastavu i želimo da predstavimo naš klub u pravom svetlu. Igraju se dva meča, ali naša želja je da već u Pragu napravimo pozitivan rezultat, pa da onda u Beogradu, kad je najvažnije, probamo da izborimo prolazak dalje, rekao je najpre Stanojević.

Nije štedeo reči hvale na račun domaćina:

- Sparta ima mladu, poletnu ekipu. Oni napadaju sa dosta igrača, mogu da jednim potezom reše duel. Međutim, mi smo spremni za sve situacije koje nas očekuju. Koncentracija je ključni faktor, a u četvrtak uveče ćemo videti ko će se kome nametnuti.

Crno-beli se uzdaju u odličnu atmosferu u ekipi:

- Raspoloženje nam je odlično, u periodu koji je za nama ostvarili smo dobre rezultate, kako na domaćoj, tako i na evro-sceni i u Prag smo stigli samopouzdanjem i pozitivnim razmišljanjem, zaključio je Aleksandar Stanojević.

Podsetimo, utakmica Sparta Prag - Partizana igra se u četvrtak od 21 sat po srednjeevropskom vremenu, a moći ćete uživo da je pratite uz portal "Novosti".

Revanš je na programu sedam dana kasnije u Beogradu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja