DUŠANE, DUŠANE... Alegri opet kritikuje

Novosti online

11. 02. 2022. u 09:57

MASIMILIJANA Alegrija je teško zadovoljiti. Dušan Vlahović na dva meča u dresu Juventusa doneo je "staroj dami" tri boda protiv Verone i plasman u polufinale nakon sudara sa Sasuolom.

ДУШАНЕ, ДУШАНЕ... Алегри опет критикује

FOTO: Tanjug

Svi su oduševljeni, saigrači, bivši fudbaleri Juventusa, navijači, ali ne i jedan čovek koji bi trebalo da prednjači u radosti. A to je šef struke Alegri, koji je kritikovao Vlahovića i posle debija u Torinu, ali i sada kada ga je spasao produžetaka i doneo mu plasman među četiri na Apeninima. 

- Vlahović mora da napreduje, isto kao i ostali igrači. Mora da bude 'čistiji' u načinu na koji igra, da više napada prostor. To je normalan proces za svakog igrača - rekao je Alegri.

Trener Juventusa je, međutim, apostrofirao da se Vlahović, zajedno sa još jednim novajlijom Zakarijom, dobro uklopio.

Alegri je priznao da je već video produžetke, pre nego što je Vlahović dva minuta pre kraja pogodio.

- Bilo je praktično gotovo, ali smo imali sreće sa šansom u samom finišu. Istina je da smo ih u drugom poluvremenu napravili mnogo i dobro je da smo uspeli da slavimo - rekao je Alegri.

Zanimljivo, Juventus će u polufinalu Kupa Italije igrati protiv Fiorentine, odakle je Vlahović prešao ove zime. Možda posle tog meča Srbin zasluži pohvale uvek oštrog Alegrija.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri