PARTIZANOV VUNDERKIND PRED TRANSFEROM KARIJERE! Nepristojna ponuda stigla u Humsku

Novosti online

31. 01. 2022. u 10:44 >> 14:32

PARTIZAN je lider u šampionatu Srbije. Crno-beli ove godine igraju kao preporođeni, ni česti zdravstveni problemi koji su mučili momke iz Humske nisu uspeli četu Aleksandra Stanojevića da sklone sa pobedničkog koloseka.

ПАРТИЗАНОВ ВУНДЕРКИНД ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ! Непристојна понуда стигла у Хумску

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Štaviše, u prvi plan su izbacili neke nove momke, poput Marka Milovanovića, vunderkinda iz Humske i legitimnog naslednika Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića.

Korpulentni napadač je pred kraj prvog dela sezone u nekim mečevima bio igrač odluke za Partizan, pa to nije promaklo inostranim skautima. 

Krenula je već borba za potpis odličnog napadača. Naime, belgijski mediji pišu da  bi Milovanović mogao uskoro da obuče dres Anderlehta, kao njegov agent Nenad Jestrović.

Međutim, posao Belgijancima kvari Ajaks, koji je ozbiljno bacio udicu na Srbina, a poznato je koliko se u Amsterdamu cene kvaliteti mladih fudbalera. Milovanović je jedna od glavnih meta "kopljanika", a s obzirom na to da je tamo i kapiten Dušan Tadić, možda bi Marku Holandija bila najbolja varijanta.

FOTO: FK Partizan

 

Ni tu nije kraj zainteresovanih. I Inter je stao u red za Srbina, ali gleda iz prikrajka šta se dešava, ako je verovati belgijskim medijima.

Međutim, od svih ponuda koje stižu u Humsku za Milovanovića, izgleda da je Vulvertemptonova od šest miliona evra, nešto što se teško odbija.

Premijerligaš pored miliona nudi i primamljivih 20 odsto od narednog transfera. Ponuda je na stolu i crno-beli će u toku dana odlučiti da li će je prihvatiti ili ne. Takođe, Vulfsi su ostavili Partizanu i mogućnost da Milovanović ostane u Humskoj još šest meseci, pa da se na Ostrvo preseli tokom leta, što je bila praksa crno-belih i kod transfera Strahinje Pavlovića kada ga je kupio Monako.

Podsetimo da Milovanović ima tek 18 godina, a crno-belima je već doneo evropsko proleće u Ligi konferencija, golom protiv Anortozisa u meču odluke u Humskoj, kada su srpski i kiparski predstavnik remizirali rezultatom 1:1. 

Da li će Milovanović potrajati u Humskoj ili će se pojaviti slučaj Dušan Vlahović, koji je kao golobrad skinuo crno-beli dres, pokazaće vreme. Jedno je sigurno, Partizan je postao fabrika u kojoj se stvaraju najbolji evropski napadači.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024