"DOBRI SU KLINCI, ALI MORAJU GOL DA POSTIGNU": Aleksandar Stanojević o prvoj proveri FK Partizan

Novosti online

25. 01. 2022. u 17:11

FUDBALERI Partizana pobedili su makedonski Tikveš 2:1 (2:1) posle preokreta u prvom kontrolnom meču na pripremama u Beleku, a strateg crno-belih Aleksandar Stanojević na zanimljiv način sumirao je utiske.

ДОБРИ СУ КЛИНЦИ, АЛИ МОРАЈУ ГОЛ ДА ПОСТИГНУ: Александар Станојевић о првој провери ФК Партизан

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Sve u svemu, okej. Imali smo određene šanse koje nismo koristili, previše smo grešili u osnovnom dodavanju, što je okej za ovaj period priprema. U svakom slučaju, mislim da je korektno za prvu proveru, rekao je strateg crno-belih.

 

Potom se osvrnuo na činjenicu da je Filip Holender zaigrao po levoj strani:

- Njemu to nije nepoznato, igra to u Mađarskoj. Mi imamo problema s Obradovićem, povredio se, tako da nemamo adekvatno rešenje na toj strani, pa probamo neke stvari. Zato i služe ovakve utakmice. 

Pohvalio je i golmana Lukača, rekavši da na njega može da se računa, da vredno radi, a onda je spomenuo i Partizanovu "decu" koja su dobila šansu.

- Dobri su bili, ali moraju gol da postignu. Ovo je seniorski fudbal, samo se rezultat traži. Igrali su dobro, bili u nekim trenucima konkretni, ali nije gol došao, što ne može, na ovakvim utakmicama moraju da daju golove, nije ostavljao dilemu Stanojević.

Podsetimo, Tikveš je u vođstvo došao u 25. minutu golom Ivanovskog iz jedanaesterca, da bi Partizan već do poluvremena preokrenuo golovima Miloša Jojića u 28. i Rikarda Gomeša u 36. minutu.

U drugom poluvremenu trener Partizana Aleksandar Stanojević je izvršio veliki broj izmena, crno-beli su stvorili nekoliko prilika, ali promene rezultata nije bilo.

Naredni rival Partizana na pripremama u Antaliji biće Bašakšehir 29. januara, a nakon toga i sa Dinamom iz Moskve, odnosno Dinamom iz Gruzije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!