"ULJULJKALA NAS JE DUPLA KRUNA" Pankov o pripremama Zvezde: Fokus je na derbiju! (VIDEO)

Novosti online

24. 01. 2022. u 17:16

FUDBALERI Crvene zvezde se vredno pripremaju u Antaliji za prolećni deo sezone, a Radovan Pankov, iskusni štoper crveno-belih, izneo je utiske o dosadašnjem delu rada, koji je kao što je i i sam istakao bio izuzetno značajan za ekipu.

УЉУЉКАЛА НАС ЈЕ ДУПЛА КРУНА Панков о припремама Звезде: Фокус је на дербију! (ВИДЕО)

FK Crvena zvezda

- Prvi i najnaporniji deo priprema je za nas igrače završen, sada nas očekuju utakmice i, ono što nas još više raduje, bliži se i povratak kući. Bitno je da smo prvi deo priprema odradili onako kako su Mister i njegov stručni štab planirali i zahtevali od nas. Ono što je izuzetno važno, za sada nema većih povreda, iako naporno radimo. Odigrali smo i jednu pripremnu utakmicu između sebe, što je bila odlična provera, pošto smo se podelili u dve ravnopravne ekipe – počeo je Pankov.

Heroj iz Kopenhagena osvrnuo se na prethodni pripremni period i napomenuo da tim sada još bolje trenira. 

- Primetan je fizički napredak i da se trenutno bolje trenira i radi u odnosu na period od pre šest meseci. Sve je tečnije i brže, i na treningu i na poslednjoj utakmici. Posle duple krune smo se pomalo uljuljkali, ali nas je bodovni zaostatak trgnuo i osvestio.

Dvadesetšestogodišnji fudbaler govorio je i o ciljevima za nastavak sezone i naglasio da je primarni zadatak osvajanje titule državnog šampionata.

- Prioritet je naravno titula, međutim daćemo sve od sebe da osvojimo Kup i prođemo što dalje u Evropi. Ova ekipa je pokazala da može da igra sa bilo kim, pogotovo na Marakani. Ne postoji mogući protivnik u osmini finala Lige Evrope protiv koga Zvezda nema realne šanse da pobedi. Fokus je takođe na derbiju, da pobedimo i smanjimo zaostatak za večitim rivalom.

Pankov je govorio i o talentovanom igraču Crvene zvezde Andreju Đuriću, ali se osvrnuo i i na to kako provodi vreme između treninga.

-Andrej ima odličnu radnu etiku, često pita za savete. Dragović i Eraković mu takođe pomažu. Sviđa mi se njegov stil igre, agresivan je i brz, takođe je dobar u skoku. Imamo dovoljno vremena za odmor, svako provodi pauzu na svoj način, pronađem vremena i da pročitam knjigu i naravno da se čujem sa porodicom - zaključio je Pankov.

Bonus video: Pripreme FK Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)