POTERA SE NASTAVLJA: Čelsi dobio Totenhem u derbiju, opet! (VIDEO)

Novosti online

23. 01. 2022. u 19:58

ČELSI je u derbiju 23. kola Premijer lige savladao gradskog rivala iz Londona, ekipu Totenhema, sa 2:0 na "Stamford bridžu".

ПОТЕРА СЕ НАСТАВЉА: Челси добио Тотенхем у дербију, опет! (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Posle dva remija i poraza u prve tri ovogodišnje prvenstvene utakmice, "plavci" su iznova nadigrali "pevce" i nastavili trku sa Liverpulom koji je i dalje drugi, ali samo sa bodom više od Čelsija. Istina, uz dva odigrana meča manje.


Posle deset mečeva, Antonio Konte je doživeo prvi poraz na klupi Totenhema, koji je sada sedmi sa 36 boda, što je za dva manje od Mančester junajteda koji je četvrti, ali koji je odigrao dve utakmice više.


Treći put u razmaku od 18 dana Čelsi je savladao gradskog rivala (u Liga kupu je bilo 2:0 i 1:0), a ovoga puta je sve rešio početkom drugog poluvremena.


Najpre je u 47. minutu Hakim Zijeh sjajnim potezom, sa oko 20 metara, doneo "plavcima" prednost, a osam minuta kasnije glavom je Tijago Silva sproveo asistenciju Maunta u nedostižnih, i konačnh, 2:0.


Na tabeli Premijer lige Mančester siti vodi sa 57 bodova (iz 23 meča), slede Liverpul sa 48 (22), Čelsi sa 47 (22), Mančester junajted sa 38 (22), Vest Hem sa 37 (23), te Asarenal (21 utakmica) i Totenhem (20) sa po 36.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili