SVET PRIČA O MESIJU: Argentinac oduševio reakcijom kad je saznao da je Levandovski najbolji igrač (VIDEO)

Novosti online

18. 01. 2022. u 16:02

KADA je Lionel Mesi u novembru prošle godine osvojio sedmu Zlatnu loptu bilo je dosta komentara kako je Argentinac "oteo" to priznanje Robertu Levandovskom.

СВЕТ ПРИЧА О МЕСИЈУ: Аргентинац одушевио реакцијом кад је сазнао да је Левандовски најбољи играч (ВИДЕО)

EPA/EFE

Ipak, fudbaler PSŽ-a je u FIFA izboru za najboljeg igrača sveta izgubio od Poljaka, ali je pokazao klasu. Reakcija Mesija postala je virala, a navijači podravljaju bivšeg igrača Barselone zbog toga što se raduje nagradi koju je dobio napadač Bajerna.

Levandovski je pobedio sa skoro duplo više glasova ispred majstora iz Rosarija i tako dobio drugu uzastopnu nagradu za najboljeg igrača po izboru FIFA.

Međutim, tokom ceremonije u Cirihu, Mesi je bio taj koji je privukao pažnju svih, pošto je blistao od sreće nakon što je sjajni Poljak dobio ovo vredno priznanje.

I dok su neki hvalili Argentinca zbog njegove "skromnosti", drugi su pak govorili da je vanserijski igrač, jer je pokazao sreću iako nije pobedio u ovoj trci za najboljeg.

Napadač Bajerna i ove sezone pruža fantastične partije, postigao je 32 gola u svim takmičenjima i najzaslužniji je što je velikan iz Minhena prvi na tabeli Bundeslige sa 46 bodova, šest više od prvog pratioca - Borusije Dortmund.

Poljak ne briljira samo ove sezone, već i poslednje dve. Levandovski je postigao impresivnih 55 golova u 47 utakmica u sezoni 2019/2020, a zatim je postigao 48 golova u 40 mečeva tokom Bajernove kampanje u sezoni 2020/2021.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)