MUSTAFA SE VRATIO NA MARAKANU: Zvezda obezbedila i drugo pojačanje (VIDEO)

Tanjug

12. 01. 2022. u 13:20

POZNATO je i novo pojačanje FK Crvena zvezda u aktuelnom, zimskom prelaznom roku.

МУСТАФА СЕ ВРАТИО НА МАРАКАНУ: Звезда обезбедила и друго појачање (ВИДЕО)

FOTO: Č. Vuković

U pitanju je talentovani vezista Ibrahim Mustafa (21).

On je po povratku na "Marakanu" stavio potpis na ugovor do kraja sezone 2024/2025.

Ibrahim Mustafa / Foto: FK Crvena zvezda

Podsetimo, mladi napadač iz Gane je stigao u Crvenu zvezdu u januaru 2020. godine, a svoju priču u glavnom gradu Srbije je započeo u omladinskoj selekciji razvojnog tima crveno-belih Grafičaru. Nakon prolećnog dela sezone, Mustafa je na leto otišao na pozajmicu u Zlatibor gde je proveo šest meseci. U timu iz Čajetine je odigrao pet utakmica, pa se tokom zimskog prelaznog roka preselio u Radnički iz Sremske Mitrovice.

U tom klubu je proveo godinu dana i nametnuo se kao najbolji igrač ekipe. Ukupno je na 33 meča postigao devet golova, a ove sezone se sa sedam pogodaka izdvojio i pri vrhu strelaca Prve lige Srbije.

 


 - Blistave partije nisu prošle nezapaženo kod čelnika našeg kluba koji su Mustafi ponudili novi ugovor na tri i po godine, kao ni kod Dejana Stankovića koji će talentovanom centarforu ukazati poverenje na pripremama u Antaliji. Mustafa praktično može da pokrije sve pozicije na ofanzivnom delu terena, a najbolje se snalazi u "srcu" napada, kao i na desnom boku - objavili su crveno-belih.

Crvena zvezda je još letos obezbedila prvo "zimsko" pojačanje. U pitanju je špic iz Norveške Ohi Omoidžuanfo, član Moldea koji je stigao kao slobodan igrač i odmah najavio golgetersku trku sa napadačem Zvezdinog "večitog rivala" Rikardom, ali i velike domete sa klubom sa "Marakane".

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja