"PRVO SKOČI, PA RECI HOP": Milorad Vučelić održao govor igračima FK Partizan koji će upamtiti (VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2022. u 11:23

PARTIZAN kreće da završi ono što je započeo, a na prvom okupljanju fudbalera u 2022. godini oni su imali šta da čuju od predsednika kluba Milorada Vučelića.

ПРВО СКОЧИ, ПА РЕЦИ ХОП: Милорад Вучелић одржао говор играчима ФК Партизан који ће упамтити (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Dragi igrači, članovi stručnog štaba, ali i prisutni novinari, želim prvo da timu čestitam jesenju titulu. Kažu analitičari, koji su precizno to izračunali, da je ovo najbolja jesenja sezona u bogatoj istoriji fudbalskog kluba Partizan. Da nikad nismo bili bolji. Naravno, to su činjenice, cifre i matematika, ali znam, živeći koliko je to moguće, sa vama, koliko je to pokriveno znanjem, zalaganjem, znojem, naporima, trudom i borbenošću koje ste pokazali na terenu u svim takmičenjima. I znam da je, naravno, prva želja osvajanje šampionske titule. Ali, u našem narodu postoji izreka: prvo skoči pa reci hop. Primenjeno na naš slučaj, mi smo u skoku, i to rekordnom, samo treba da kažemo hop - rekao je najpre predsednik FK Partizan.

Tome je dodao i sledeće:

- Inače, godina u kojoj je Partizan osvojio jesenju titulu je ista ona koja označava uspon srpskog fudbala. Nimalo slučajno, sinhrono sa uspehom reprezentacije, je i uspeh Partizana. Tome je doprinela vaša igra, vaš sistem koji je uveden, mnogo korektnije suđenje i niz drugih takmičarskih preduslova - istakao je Milorad Vučelić.

Milorad Vučelić, predsednik FK Partizan, i trener Aleksandar Stanojević / FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Na kraju je podsetio da je Aleksandar Stanojević u ovom danu produžio ugovor sa FK Partizan, i poručio:

"Napred Partizan, živeo Partizan!", zaključio je Vučelić.

Okupljenima se obratio i šef stručnog štaba kluba crno-belih:

- Ovde smo svi zajedno, da nastavimo ovim putem bez ikakvih zareza, ikakvih situacija... Vrlo važna stvar za nas je da to što neko priča da "mi već nešto slavimo", ali ako nas dobro poznaju, daleko je od toga, mi ne slavimo. Mi smo izuzetno oprezni, fokusirani, ali i ponosni na učinjeno i svesni šta nas čeka u narednom periodu. To nam daje jednu dodatnu motivaciju, da podignemo sve ovo za 20, 30 odsto, sigurno, i budite uvereni da nijednog trenutka nismo opušteni, niti mislimo da smo nešto uradili. Tako se ponašamo, i tako ćemo se ponašati.

Aleksandar Stanojević, trener Partizana FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, pod dirigentskom palicom Aleksandra Stanojevića klub iz Humske je na zimsku pauzu otišao kao prvi na tabeli Superlige.

I to sa pet bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca - aktuelnog branioca trona, Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO: FK Partizan - okupljanje pred početak zimskih priprema

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)