LUKSUZ U KOME UŽIVA LUKA: Fudbaler Reala pokazao vilu od 12 miliona evra

Novosti online

31. 12. 2021. u 08:02

REAL Madrid je gospodar Španije. Izabranici Karla Anćelotija su završili godinu na impresivan način i ubedljivi su lider Primere.

ЛУКСУЗ У КОМЕ УЖИВА ЛУКА: Фудбалер Реала показао вилу од 12 милиона евра

Foto: Instagram/Promora.com

Zasluženi kratkotrajkni odmor igrači provode u prestonici Španije. Ruku na srce, neki veselo, a neki bolesni, pošto je korona pokosila i igrače Real Madrida.

Juče se pojavila cest da je naš Luka Jović pozitivan na virus korona, a već dugo se sa tom pošasti bori i Luka Modrić.

Hrvatski fudbaler je propustio nekoliko poslednjih mečeva Reala, ali verovatno mu to nije palo teško, kada pogledate gde boluje iskusni veznjak.

Naime, Modrić je okačio fotografiju sa porodicom na Instagram, na kojoj se vidi deo luksuzne vile Hrvata, koju su pre dve godine kupili u La Moraleji. To je urbana i ekskluzivna četvrt severno od Madrida. U njoj se nalaze dve od deset najskupljih ulica za kupovanje kuća u celoj Španiji.

Reč je o vili koja se prostire na 3000 kvadratnih metara. Nalazi se na zemljištu od 10 hiljada kvadratnih metara, ima deset spavaćih soba, isto toliko kupatila, ogroman dvoetažni dnevni boravak.

Vila sadrži spoljni bazen, igralište za padel, predivan vrt, vinski podrum, garažu za deset automobila, teretanu i bioskop za 18 osoba.

Tu su još dečija igraonica, prostorija za masažu, a uključen je i izdvojen apartman sa dve spavaće sobe i dva kupatila predviđeno za goste. Vrednost vile je 12 miliona evra. Luksuz od koga će vam se zavrteti u glavi.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)