DUŠAN VLAHOVIĆ JE HIT ITALIJE: O tome kakvu je sezonu imao najbolje govori ovaj podatak (FOTO)

Novosti online

29. 12. 2021. u 09:32

SEZONA Dušana Vlahovića je za ponos. Srbin je oborio brojne rekorde, a to je očekivano dovelo do skoka njegove vrednosti.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ ЈЕ ХИТ ИТАЛИЈЕ: О томе какву је сезону имао најбоље говори овај податак (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Vrednost Dušana Vlahovića je porasla drastično. Nalazi se na vrhu liste najvrednijih fudbalera Serije "A", gde se izjednačio sa Sergejom Milinković-Savićem, Federikom Kijezom i Nikolom Barelom, dok je najvredniji i dalje Lautaro Martinez.

Argentinac iz Intera vredi 80 miliona evra, prema proceni specijalizovanog sajta „ttransfermarkt.de“.

Srpski biser postigao je 33 gola u kalendarskoj godini, čime je izjednačio rekord Kristijana Ronalda koji je to učinio svojevremeno u dresu Juventusa.

Tanjug/AP

Neprestano su novine pune hvalospeva na račun srpskog napadača koji sa velikom lakoćom trese mreže u Italiji, a njegova vrednost porasla je shodno tome.

To što je srpskom fudbaleru cena porasla za 20 miliona ide u prilog Fiorentini sa kojom Dušan ne želi da produži ugovor, jer će sada moći da potražuju veće obeštećenje.

Vlahović ima ugovor sa klubom iz Firence do 2023. godine, a za njegov potpis trenutno se bore najveći svetski klubovi, poput Juventusa, Mančester sitija, Atletiko Madrida, Arsenala, Dortmunda...

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri