PROCURILA TRANSFER LISTA REALA: Luka Jović, nova sapunica sa Karlom Ančelotijem

Novosti online

27. 12. 2021. u 10:34

REAL Madrid dominira španskim prvenstvom, ali daleko od toga da "kraljevski klub" ima ekipu kao nekih prethodnih godina.

ПРОЦУРИЛА ТРАНСФЕР ЛИСТА РЕАЛА: Лука Јовић, нова сапуница са Карлом Анчелотијем

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Izabranici Karla Ančelotija su iskoristili posrtanje Barselone i bleda izdanja Atletiko Madrida da naprave lepu zalihu na tabeli.

Osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Sevilju je lepa zaliha, ali kako bi bili konkurentni i u Evropi moraće mnogo da rade na Santijago Bernabeu, ako ne ove zime, onda na leto.

Španska "Marka" je objavila zimsku transfer listu Real Madrida. Ančeloti je odlučio da precrta dve zvezde - Gereta Bejla i Iska, koji mogu slobodno da potraže novi klub, dok situacija sa Marselom zavisi od samog igrača. Brazilac je legenda kluba i ako želi može i da ostane u Madridu, ali i da promeni sredinu.

U drugu grupu fudbalera, koja nas najviše zanima, spadaju Luka Jović, Eden Azar i Marijano Dijaz. Srbin je odličnim igrama pred kraj godine zaintrigirao Ančelotija. Italijan bi da ostavi Jovića, ali ako se pojavi neka ponuda i Luka može da ide. Pominjala se Borusija Dortmund, koja još uvek nije načisto sa Erlingom Halandom.

Ista je situacija sa Azarom i Dijazom, kao i sa Srbinom.

Što se tiče pojačanja, Real je poznat kao klub koji je uvek slabo pazario u zimskom prelaznom roku, Florentino Perez i ekipa čekaju leto da krenu u moćnu rekonstrukciju tima. Prva zvezda prelaznog roka u Madridu trebalo bi da bude Kilijan Mbape.

A do tada uživajmo u ovom Ančelotijevom Realu, nadamo se sa Jovićem bar do leta.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri