JOVIĆ JE GLAVNA TEMA U MADRIDU! Španija bruji o Srbinu: Anćeloti mora da probudi "ubilačku" verziju napadača

Novosti online

05. 12. 2021. u 09:29

LUKA Jović je glavna tema u Španiji. Mediji pričaju o Srbinu koji je najzaslužniji što je Real Madrid pobedio Real Sosijedad sa 2:0.

ЈОВИЋ ЈЕ ГЛАВНА ТЕМА У МАДРИДУ! Шпанија бруји о Србину: Анћелоти мора да пробуди убилачку верзију нападача

Foto: EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Reprezentativac naše zemlje upisao je gol i asistenciju i na taj način pokazao da na njega može i mora ozbiljno da se računa.

Karlo Anćeloti govorio je o Joviću posle utakmice, a "As" smatra da 23-godišnji fudbaler mora da dobije više prostora posebno dok je odsutan prvi napadač Karim Benzema.

- Srbin koji je igrao samo 106 minuta ove sezone dao je gol i asistirao u pobedi Reala. Njegovo vraćanje u formu je problem koji čeka Anćelotija. On je u svoju drugu misiju na "Santjago Bernabeu" stigao da iskoristi mlade talente u koje je Real uložio novac u prethodnim prelaznim rokovima. Uspeo je da oživi Militaa, Rodriga i Vinisijusa, ali se još uvek čeka da povrati onu "ubilačku" verziju 23-godišnjeg Luke Jovića - napisao je "As" u tekstu.

Luka Jović/FOTO: AP/Tanjug

"Marka" je takođe pisala o Joviću. Oni su istakli da ni Zinedin Zidan, ali ni italijanski stručnjak nisu mnogo računali na Srbina. Podsetili su i na njegovu neverovatnu sezonu u Ajntrahtu neposredno pre dolaska u Madrid. Dodali su i da je zbog povreda propustio 23 utakmice za "kraljeviće", ali da na njega u budućnosti treba ozbiljno da se računa.

- Posle meča protiv Real Sosijedada u kome je imao gol i asistenciju Jović je novi igrač na radaru i igrač koji je u planovima trenera - stoji u tekstu "Marke".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije