ANORTOZIS PORAŽEN PRED PARTIZAN: Kiprani se ovome nisu nadali, ali motivisani su pred put u Beograd

Novosti online

05. 12. 2021. u 09:06

ANORTIZIS ne dolazi u Beograd u dobrom raspoloženju na megdan Partizanu, jer je poražen od Paeka sa 2:3 na svom terenu u 12. kolu kiparskog prvenstva.

АНОРТОЗИС ПОРАЖЕН ПРЕД ПАРТИЗАН: Кипрани се овоме нису надали, али мотивисани су пред пут у Београд

FOTO: FK Partizan

Jasno je da je odbrana tima iz Famaguste veoma ranjiva. Gosti su vodili 0:2, domaćin je izjednačio, ali to umesto preokreta Paek je uspeo da postigne još jedan pogodak koji je bio vredan tijumfa.

Ovo je Anortozisu bio 18. primljeni gol u tamošnjem šampionatu i samo se mreža poslednjeplasiranog Ahnasa više puta tresla - 22.

Uprkos porazu koji je za navijače ovog kluba bio neočekivan trener Timur Kecbaja ne želi da se preda u Beogradu.

- Imamo ovaj problem od početka sezone, da nam ni dva postignuta gola nisu dovoljna za pobedu. Vrlo sam razočaran jer smo se dosta potrošili da bismo izjednačili, a onda ni to nismo uspeli da sačuvamo. Stalno pravimo individualne greške i primamo golove. A, sada u Evropi nas čeka mnogo bolji, mnogo organizovaniji protivnik, ali ćemo uraditi sve da izborimo prolaz u prolećnu fazu takmičenja. Ovaj poraz neće obrisati sve dobro što smo uradili do sada - rekao je Kecbaja.

Utakmica Partizan - Anortozis igra se u četvrtak, 9. decembra od 18.45, a u prvom meču na Kipru rezultat je bio 2:0 za crno-bele.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a