PREMIJER LIGA OVO NE PAMTI: Umalo se potukli treneri Liverpula i Arsenala (VIDEO)

Novosti online

20. 11. 2021. u 19:07 >> 20:30

LIVERPUL i Arsenal su se sastali u 12. kolu Premijer lige, a uvodni deo meča obeležio je sukob koji su imali treneri, Jirgen Klop i Mikel Arteta.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА ОВО НЕ ПАМТИ: Умало се потукли тренери Ливерпула и Арсенала (ВИДЕО)

Screenshot / DAZN

Naime, u 32. minutu Liverpulov krilni napadač Sadio Mane je u skok-duelu na sredini terena malo jače udario Takehira Tomijasua, što je, naravno, glavni arbitar, Majkl Oliver, okarektrisao kao prekršaj.

Međutim, menadžer Arsenala, Mikel Arteta, zahtevao je od sudije da isključi igrača domaćih, što je potpuno razbesnelo trenera Crvenih, Jirgena Klopa.

Strateg Liverpula je, ljut zbog ono što njegov kolega traži, jurnuo ka njemu, a i Arteta se zatrčao ka Nemcu, pa je pretilo da izbije tuča između šefova stručnih štabova.

Srećom po njih dvojicu, a i Premijer ligu, dostojanstvo je sačuvao četvrti sudija, koji je stao između njih, a koji sekund kasnije i saradnici su prišli da primire Klopa i Artetu.

Iako razdvojeni, njih dvojica su jedan drugom nastavljali da upućuju vulgarne reči, koje ovoga puta nećemo citirati jer im ni u izveštajima, a ni u sportu, nije mesto.

Nedugo posle ovog incidenta, Liverpul je poveo golom koji je postigao upravo čovek čiji je prekršaj sve i započeo u 32. minutu, Sadio Mane, koji je iskoristio centaršut Aleksander-Arnolda šest minuta pre kraja poluvremena da glavom postigne pogodak.

Prvi deo meča je i završen rezultatom 1:0 u korist Crvenih, a u drugom su napunili mrežu "tobdžija" - do 4:0 vodili su ih pogoci Žote u 52, Salaha u 74. i Minamina u 77.

Po završetku utakmice, Klop i Arteta su prišli jedan drugom i rukovali se na delić sekunde, bez ikakvih emocija.

Na tabeli Premijer lige, posle pomenutog ishoda, Liverpul je drugi sa 25 bodova, četiri manje od Čelsija, koji je u gostima savladao Lester sa 0:3, a Arsenal je peti sa 20.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna